Kalandhirdető és Kalandkereső
- Vercole Serrata
Re: Kalandhirdető és Kalandkereső
Én jelentkeznék, bár valószínűleg új karakterrel 

Én is, szintén új karakterrel, amit addigra megcsinálok.
Hogy meghozta a kedvet a karialkotáshoz egy múltban játszódó kaland 

- Avaldir Osberon
Köszönöm szépen az eddigi jelentkezéseket!
Vercole köszönöm, megkaptam a karakterlapot.
Faelnis, tőled még várom az ötletet. Spoilermentesen persze, csak hogy milyen irányba vigyem a kalandot, belepasszoljon a koncepció
Elég pár mondat.
Kay, megkaptam az üzenetet, hamarosan fogok rá válaszolni, kicsit még forgatom a kreatív ötletet, hogy belesimuljon a nagy képbe.
Ha valaki szeretne még csatlakozni, az megteheti december 26, 23:59-ig, 27-én indul a kaland!
Vercole köszönöm, megkaptam a karakterlapot.
Faelnis, tőled még várom az ötletet. Spoilermentesen persze, csak hogy milyen irányba vigyem a kalandot, belepasszoljon a koncepció

Kay, megkaptam az üzenetet, hamarosan fogok rá válaszolni, kicsit még forgatom a kreatív ötletet, hogy belesimuljon a nagy képbe.
Ha valaki szeretne még csatlakozni, az megteheti december 26, 23:59-ig, 27-én indul a kaland!
- Én becsületes ember vagyok. Csak annyit lopok, amennyire feltétlenül szükségem van. -
Na tehát - ezzel a karakterrel szeretnék jelentkezni a kalandba.
Végleges.

- von Frundsberg
- Adminisztrátor
Pénz beszél
A zarovar-beli Carrona városállamában mindennek és mindenkinek meg van az ára. Élet, halál, szerelem és ősi titkok: mind-mind megválthatók aranyon, s a hatalom azt emeli magasra, ki nem rest fizetni érte. Aki pedig hajlandó bepiszkolni a kezét a becsvágyók sötét és véres játszmáiban, az gyorsan megcsinálhatja szerencséjét...
//Nagyobb lélegzetvételű kaland, 2-3 naponta meséléssel,a leggyorsabb 4 jelentkező lesz a befutó, jó üzleti érzékkel bírók előnyben
//
A zarovar-beli Carrona városállamában mindennek és mindenkinek meg van az ára. Élet, halál, szerelem és ősi titkok: mind-mind megválthatók aranyon, s a hatalom azt emeli magasra, ki nem rest fizetni érte. Aki pedig hajlandó bepiszkolni a kezét a becsvágyók sötét és véres játszmáiban, az gyorsan megcsinálhatja szerencséjét...
//Nagyobb lélegzetvételű kaland, 2-3 naponta meséléssel,a leggyorsabb 4 jelentkező lesz a befutó, jó üzleti érzékkel bírók előnyben

"....spieß voran!"
Pénz beszél...
Ehm... XD Érdekelne. Sok lehetőségem érdemben kalandolni amúgy sincs.
DE csak abban az esetben, ha nem jön ki a 4 fős létszám. Amennyiben megvan nélkülem is, úgy nem veszem el a lehetőséget.
A kérdéses, milyen státuszban lehet belemesélni a karim. Már ha lehet... Tisztelettel kérdem a hadvezér urat, milyen lehetőségek adhatók a kaland történetét illetően? Passzol vagy sem?
Ehm... XD Érdekelne. Sok lehetőségem érdemben kalandolni amúgy sincs.
DE csak abban az esetben, ha nem jön ki a 4 fős létszám. Amennyiben megvan nélkülem is, úgy nem veszem el a lehetőséget.
A kérdéses, milyen státuszban lehet belemesélni a karim. Már ha lehet... Tisztelettel kérdem a hadvezér urat, milyen lehetőségek adhatók a kaland történetét illetően? Passzol vagy sem?
- Szörnyetegként viselkedni könnyű. Talán megpróbálhatnánk emberek lenni. -
- Emerald Thaulorimorgorus
Szia!
Én jelentkezem a kalandra. Az üzleti érzékem, meg majd kiderül!
Én jelentkezem a kalandra. Az üzleti érzékem, meg majd kiderül!

Emerald ![[cheers.gif] [cheers.gif]](./images/smilies/cheers.gif)
![[cheers.gif] [cheers.gif]](./images/smilies/cheers.gif)
Jönnék én is, ha lehet. Ha nagyon nem kell vadember, akkor csinálhatok egy törpét...
"Éjjel-nappal, hidegben-melegben, étlen-szomjan, ázva-fázva, nélkülözve, veszedelmekkel szembeszállva, egyedül. A vadász készen áll, hogy zsákmányát leterítse." ![[bowandarrow.gif] [bowandarrow.gif]](./images/smilies/bowandarrow.gif)
![[bowandarrow.gif] [bowandarrow.gif]](./images/smilies/bowandarrow.gif)
- von Frundsberg
- Adminisztrátor
Köszönöm a jelentkezéseket, szombat déltől startolunk, ha addig még valaki kedvet kapna, ne fogja vissza magát
"....spieß voran!"
Vissza: “Kalandok és hirdetések”