Kalandhirdető és Kalandkereső

Lejátszható kalandok, hirdetések.
A játékhoz kérjük, jelentkezz be!
Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#11 » 2017.06.23. 11:06

[nutkick.gif] Legutóbb is ezzel fenyegettél. Aztán hol volt a rekesz almasöröm? [buttshake.gif] whip.gif]

Nameg éééén meg az out befolyásolás? lol.gif] rolling.gif]

Amúgy is, nem az én számon csúszott ki, hogy azért latex a búslakodó, mert jobban csúszik rajta a könny... [banplz.gif]

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#12 » 2017.08.04. 17:07

Lord Ultrich Hassenlauf születésnapja

Indulási idő: 2017. augusztus 11.
Jelleg: harci játék, nem RT
A kaland helye: Fórum
Játékosok száma: min. 3 max 4.

Lord Ultrich Hassenlauf, Zubogó egyik matuzsáleme most ünnepli 60. születésnapját, s ezt fényes viadallal kívánja emlékezetessé tenni.
De a fényűző tornán túl van egy másik is... amiben a lord inkább leli kedvét. Egy titkos labirintus, melyben bestiák és rivális csapatok mérkőznek meg, hogy aztán legyőzzék a Labirintus Fenevadját is, s busás jutalomban részesüljenek: 20 arany üti markát annak, aki bemerészkedik és élve kijut. Igen ám... de bizony nem könnyű élve kijutni.
A Viadal hírét minden kocsmában, minden sikátorban elsuttogják, sőt, még a Kastélyba is kerül ki felhívás.

A játék a fórumon játszódik. A mesélő szeretne legalább minden második nap mesélni. Az időviszonyítása a kaland végezte és a visszatérés után történik. Alkalmanként dobást fogok kérni a játékosoktól célszámra, melynek szabálya egyszerű:
1d10 amiben gyenge a kari
2d10 amiben átlagos a kari
4d10 amiben átlagon felüli, jó a kari
8d10 amiben nagyon penge a kari. De nagyonnagyon. (ebből ha lehet max kettő tulajdonság vagy képzettség legyen)

Fentieket mindenki a karakterére szabályozza be magának ahogy érzi majd. Egyetlen siker elég a krízis megoldásához, az 1-es értékek nullázzák a siker kockákat, ha mind 1, akkor balsiker, ha mind 1 vagy 2, akkor a társad akadályozhatod. (Kb mint a Vampire)

Multizás nincs. Más kalandban való részvétel nem kizárt. Ez egy harcorientált játék, de NEM engedem, hogy mindent csak gyakással oldjanak meg a karakterek. Amennyiben a karakter buta döntéseket hoz, és fejjel rohan a sziklának, elhalálozása lehetséges.

Avatar
Qa'Jirr
Hozzászólások: 14

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#13 » 2017.08.05. 21:29

- Jelentkezem

Avatar
Veronica de la Fuente
Hozzászólások: 69

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#14 » 2017.08.05. 21:33

Én is! :)

Avatar
Alexi
Hozzászólások: 26

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#15 » 2017.08.05. 21:40

Szintén.
"Miért mindig akkor mondják, lehetetlen, mikor már csináltam meg, eh?"

Avatar
Taki
Hozzászólások: 42

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#16 » 2017.08.06. 20:07

Jelentkezem, ha még volna hely.

(A kockadobásról lehetne hallani többet hogyan megy? Gondolom online kockagurító programot kellene használni? Illetve előre közölni mihez ért a kari.)

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#17 » 2017.08.06. 20:18

Akkor betelt 4 fővel. A kockagurító mindegy. Saját asztali. Online. Mindegy, csak írd be mit dobtál (lásd vörös királynő kaland). Néha kell csak dobni majd főleg olyan dolgokra ami nem harci. És nem kérek semmilyen értéket előre. Ezeket te döntöd el, saját belátásod szerint. Csütörtök este elvileg jó lehet egy rt felületen összemese és jelentkezés, illetve bármikor Verával ha összebeszéltek már jó is.

Avatar
Zerathin
Hozzászólások: 50

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#18 » 2017.08.31. 14:17

A Wermiron kúria titka

Indulási idő: 2017. szeptember 9 vagy amikor betelik.
Jelleg: Gondolkodós, nem RT, hosszú. Edit: és harc.
A kaland helye: Fórum
Játékosok száma: min. 2. max. 4.

A Wermiron família évtizedekkel ezelőtt tűnt el, egyik napról a másikra, nem is hagytak mást, mint egy üres házat és rengeteg megválaszolatlan kérdést. Ha bárki is az épület fosztogatására vetemedne, elszontyolodva tapasztalhatja, hogy ami már mozdítható volt, azt elvitték, csak a kőfalak és a lépteinek visszhangja maradt meg. Szinte fel is nevethet a vándor, hogy csak egyetlen estét kellene ott töltenie és utána tíz arany üti a markát. Mi lehet ebben olyan nehéz?

A kalandnak lesz pár csavarja, egyet se lövök el szívesen, de egyet muszáj. A kalandnak van egy időanomáliája. Ennek a következményei:

1, A karakterhalál nem jár végleges karakterhalállal, ellenben a karakter -amíg 'halott'- nem írhat a kalandba. A karakterhalálba a kaland lehetséges végénél lehet beleegyezni. Ettől függetlenül a karakterhalált vegyétek komolyan, részben azért, mert a karaktered halála előtti sérülései megmaradnak (ja és lehet a társaid holtodban kirabolnak :P ).

2, A kaland lehetséges vége azt jelenti, hogy amennyiben a játékosok úgy érzik, hogy ezen végkifejlet számukra megfelelő, közös megegyezéssel elfogadhatják az eredményt. Amennyiben nem, egy bizonyos pontról új lehetőséget kapnak az esélyeiken javítani. Fenntartom a lehetőségemet arra, hogy ezen következő alkalom részleteiben eltérjen az előzőtől.

A fenti 2 dolog miatt, lesz a kalandban pár dolog, ami az első próbálkozásnál teljesen abszurdnak tűnik jó, vagy rossz értelemben és akár halálosak is lehetnek a karakter számára. Ez nem azt jelenti, hogy hibáztatok volna vagy csak szeretlek titeket szivatni. Ezen események kiderítése is egy feladvány, ami a kaland részét képezi (és a legtöbbje időanomáliához fűződik). Ezekhez a beleegyezésetek nem akkor kérem, hanem most előzetesen és utólagosan, mivel a következményeit a 2, pont értelmében természetesen elutasíthatjátok.

A teljesen optimális befejezéshez, amiben minden mellékszálat kibontanak a karakterek és még a főszálat is tökéletességgel viszik végig, még egy legendás hősökből álló csapatnak is minimum 5-ször kellene újrakezdeni, ellenben egy vállalható végkifejlet a 3. után is eljöhet a játékosok számára. Persze az ördög a részletekben rejtőzik, hisz minden ilyen mellékszál sajátos jutalmat ígér.

Még gondolkodom, hogy a dobásokhoz Mord rendszerét lopjam-e el, mert végül is, sokaknak ismerős lehet és egyszerű :P Egyelőre igen, de a döntést megtámadhatjátok.

Edit: Nem tudom, hogy maradt ki, de lesz harc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zerathin 2017.09.01. 10:35-kor.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#19 » 2017.08.31. 14:30

Nekem bejön, de 09.09. még odébb van. Meglátom, mely karimra lesz szüksége a csapatnak.
Mord kizárva. :D De ezt veheted majd 1 főnek. :)
Ha bármiben tudok segíteni szólj! Topic készítésénél mindenképp. :) Ahhoz esetleg egy képet is kérek majd... ha akad.

Avatar
Avaldir Osberon
Hozzászólások: 104

Re: Kalandhirdető és Kalandkereső

Hozzászólás#20 » 2017.09.02. 22:03

Ejjha. Nagyon bejövős. A tempóról viszont nem tudok. Előreláthatólag 2 naponta tudnék írni a kalandba, ha ez nem nagy gond más elfoglaltság miatt.
- Én becsületes ember vagyok. Csak annyit lopok, amennyire feltétlenül szükségem van. -

Vissza: “Kalandok és hirdetések”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég