Veronica de la Fuente - A múlt árnyai

Lejátszható kalandok, hirdetések.
A játékhoz kérjük, jelentkezz be!
Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Veronica de la Fuente - A múlt árnyai

Hozzászólás#1 » 2017.07.28. 20:03

Kép


1. fejezet - Vadászat a vörös leányokra

Veronica de la Fuente hosszú utat tett meg északra, hogy minél messzebb jusson hazájától, családjától, s krónikások pennája hegyére költött sorsától. Úgy döntött, a maga kezébe veszi a sors fonalát, azonban az istenek kegyetlenek, az allenwelli nagyurak pedig még kegyetlenebbek.

Minden jel szerint Veronica de la Fuente nem tud elbújni sorsa elől. Apja egyetlen leánygyermeke, a család reménysége után menesztett egy férfit, ki maga fattyú bátyjaként mutatkozott be a forróvérű, hirtelen haragú leányzónak. A feladata igen egyszerű: élve vagy halva, de hazavinni a leányt.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Veronica de la Fuente - A múlt árnyai

Hozzászólás#2 » 2017.07.28. 20:12

A kastélyban időről időre valaki hagy egy-egy vörös hajfonatot, tincset, esetleg a hajtincsek mellé egy kivájt kék szem is társulhat erszénykében. Az üzenet mellette mindig ugyanaz: "Ez sem de la Fuente vér volt!"
Valaki a környéken erőszakot tett pár vörös lányon, bántalmazta őket, és "F" billogot sütött arcukra.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Veronica de la Fuente - A múlt árnyai

Hozzászólás#3 » 2017.07.28. 20:12

Megbízás Kegyetlenkedő Erőszaktevők elfogására!

Őkirályi Felsége az Eldalos-házból való Barad, ki negyedik ezen a néven, engedélyezi Lady Ludmilla Sante-Bouve, Harmatföld grófnőjének felhívását kegyetlen erőszaktevők elfogásra.

Ezennel körözés adatik ki ismeretlen férfiak ellen, kikkel szemben a vád többrendbeli kegyetlenkedés és leányok ártatlanságának vérbe tiprása !

A körözött személy barna szemű és hosszú barna hajjal rendelkező ember férfi. Magassága úgy 190 centiméter, testfelépítése erőteljes. Dús szakállat visel. Jobb karján cirádás F billog látható.

A körözött személy kék szemű és rövid szőke hajjal rendelkező ember férfi. Magassága úgy 180 centiméter, testfelépítése szikár. Hetyke pödört bajuszt visel.

A körözött személyekért élve vagy halva 15-15 ezüsttallér kifizetését engedélyezi a Kincstár!

Kelt a Fény Megtestesülésének 1402. évében, Áldás havának 22. napján.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Veronica de la Fuente - A múlt árnyai

Hozzászólás#4 » 2017.08.01. 14:27

Egy időre abbamaradt a vörös hajú leányok bántalmazása... talán továbbálltak a támadók, hogy másfelé keressenek prédát! Elfogni még senki nem tudta őket, a kiírás rájuk él.
Bár a bántalmazott leányok tisztaságát vissza nem adhatta senki, de végül Érctorony városába vitték őket, hogy az Egy papjai meggyógyítsák arcukat. Legalábbis, aki vállalta, hogy cserébe egy évre zárdába vonul.

Vissza: “Kalandok és hirdetések”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég