Felhívások és megbízások

Lejátszható kalandok, hirdetések.
A játékhoz kérjük, jelentkezz be!
Avatar
handsofgod
Adminisztrátor
Hozzászólások: 22

Felhívások és megbízások

Hozzászólás#1 » 2017.05.28. 14:57

A városokban, falvakban megtalálható hirdetőkön megannyi felhívás van kifüggesztve bestiákról, bestiának tűnő teremtményekről, gonosztevőkről, vagy gonosztevőnek gondolt személyekről.

Az egron törvények szerint a felhívásnak tartalmaznia kell:
1, A Körözött személy vagy lény lehető legpontosabb leírását (faj, magasság, szemszín, hajszín. bőrszín, arcszőrzet, feltűnő jegyek, stb...), feltételezett előfordulás helyét, ismert képességeit
2, A körözés okát (lopás, rablás, útonállás, dezertálás, szökés, erőszakoskodás, felségsértés, gyilkosság, stb...)
3, Az elfogás mikéntjét (élve vagy halva?)
4, A jutalmazást (Ártalmatlan tolvajért 2 ezüst, Rablóbandáért 10 ezüst, gyilkosért 15 ezüst, nagyon veszélyes bestiáért vagy személyért 30 ezüst is lehet)
5, A megbízó személyét

Az egron törvények szerint minden egron személy bejelentését kivizsgálják, és amint a gyanú hitelesnek minősül, a kiírás megtörténik. Csak a korona által kiadott megbízások minősülnek Fejvadász megbízásoknak, minden más esetben tehát nem lehet opció a gyilkosságra való felhívás.


Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#2 » 2017.05.28. 15:16

A megbízás érvényét vesztette!

Megbízás Áruló és Gyilkos elfogására!
Őkirályi Felsége az Eldalos-házból való Barad, ki negyedik ezen a néven, engedélyezi Sir Geoffrey Aadelus Kerrington, az Őrzők rendjének Főparancsnokának felhívását szökevény elfogásra.

Ezennel körözés adatik ki Deenton Seanarius Westcott Őrző ellen, kivel szemben a vád dezertálás, árulás, gyilkosság és démoni erőkkel való lepaktálás!

A körözött személy zöld szemű és félhosszú fekete hajjal rendelkező ember férfi. Magassága úgy 185 centiméter, izomzata inkább szikár mintsem kötött. A testét az Őrzők jelei fedik, ami csupán a képességek használatakor jelennek meg.
A körözött személy igen magasan képzett kardforgató és mágiahasználó! Utoljára Harmatföld területén látták.

A körözött személyért élve vagy halva 30 ezüsttallért fizet az Őrzők társasága!

Kelt a Fény Megtestesülésének 1402. évében, Ígéret havának 10. napján.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#3 » 2017.05.28. 15:32

Megbízás skavenek irtására!

Őkirályi Felsége az Eldalos-házból való Barad, ki negyedik ezen a néven, engedélyezi Lady Ludmilla Sante-Bouve, Harmatföld grófnőjének felhívását skavenek vadászatára.

Ezennel körözés adatik ki a Haragos folyón felhajózó skavenek ellen, kikkel szemben a vád rablás, fosztogatás, gyilkosság!

A kiírásban szereplő bestiák átlag 145 cm magas, barnás vagy szürkés bundájú patkányemberek. Hosszú sárgás fogaik, pengeéles szemfogaik vannak. Csoportosan jelennek meg, szervezetten támadnak. A bestiák jó fegyverforgatók, Harmatföld folyópart-menti falvait fosztogatják.

A bestiák mindegyikének fejéért 5 rezet engedélyez a Kincstár.

Kelt a Fény Megtestesülésének 1402. évében, Ígéret havának 28. napján.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#4 » 2017.08.10. 11:22

A kiírás ezennel érvényét vesztette! A megbízó további vadakat nem vesz át!

Megbízás egzotikus vadakra!
Őkirályi Felsége az Eldalos-házból való Barad, ki negyedik ezen a néven, engedélyezi Lord Meryn Karvak, Bogacsrév urának felhívását egzotikus teremtmények vadászatára.

Ezennel adatik minden kalandor és vadász tudtára, hogy Bogacsrév ura 20 ezüstöt fizet mindennemű egzotikus teremtmény gereznájáért vagy trófeájáért, mit elébe visznek, minthogy Harmatföld területén számosat látni vélnek a jószágokból, mik két lábon járnak s beszélnek, bundások, vagy túl kicsik netán nagyok.

Bizton tudni vélik, hogy ily besték a Téli Kastély területén tanyáznak időről-időre. Igen körmönfont, veszélyes jószágok ezek, behízelkednek, mint a háziállatok, de marnak, akár a kígyó! Veszélyesek falvainkra, gyermekeinkre, ha csapatba verődve összeszedik erejüket!

Kelt a Fény Megtestesülésének 1402. évében, Aranyasszony havának 10. napján.

Avatar
Mord
Hozzászólások: 472

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#5 » 2017.11.09. 09:21

Felhívás fejvadászatra!


Lady Ludmilla Sante-Bouve, Harmatföld grófnőjének nevében

ezennel kihirdettetik, hogy Harmatföld tartományban tartózkodik egy, vélhetően a Ködvadonból átszökött különösen veszélyes személy!

Fent nevezett személy fekete páncélt visel,aminek a rostély helyén egy koponyát ábrázoló acélmaszk figyel vissza. A páncélzatot sötét derengés övezi, a viselőjéből semmit nem látni. Vésetek láthatóak rajta, amik kuszán, rendszertelenül övezik körbe a vértezetet.

A nevezett személy megölte a tünde helyőrség több tagját, és vélhetően a Téli Kastély környékén portyázik.

Ezennel figyelmeztetendő minden harmatföldi lakos és utazó, hogy fokozott óvatossággal járjon e vidéken! Kihirdettetik továbbá, hogy aki elég bátorságot érez szívében, hogy elfogja e személyt élve, vagy halva, s azt a grófnőnek hiánytalan átadja, az 3 arany jutalomban részesíttetik a grófnő kincstárából.

Kelt a Fény Megtestesülésének 1402. évében, Enyészet havának 9. napján.

Avatar
Eulisess Scarletwound
Hozzászólások: 160

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#6 » 2018.05.16. 11:57

Szerződésszegő kerestetik. Élve vagy halva.


Lord Eulisess Scarletwound, Fekete Völgy Ura és Királyi Főkancellár nevében,

Ezennel egész királyságot lefedő körözés adatik ki egy magát Westnek nevező bérkard ellen, kivel szemben a vád többpontbéli szerződésszegés.

A körözött személy zöld szemű és félhosszú fekete hajjal rendelkező ember férfi. Magassága úgy 185 centiméter, izomzata inkább szikár mintsem kötött. A körözött személy igen magasan képzett kardforgatónak írta le magát! Utoljára Aranyvölgyben látták.

A körözött személy élve, bíróság elé vitetve, három ezüstöt ér. A nyomába eredőknek meghagyatik, hogy csak különleges ellenállás esetén végezhető ki. Kéretik figyelembe venni, a megbízó nem szeretne testi károkat okozni személyének, ha nem muszáj. Mindent figyelembe véve, holtan csupán két ezüstöt ér.
A nyomravezető jutalma egy ezüst.

A jutalmat vagy Zubogó városának Igazságügyi Palotájában lehet felvenni, vagy a székesfőváros hivatalaiban.

Kelt a Fény Megtestesülésének 1402. évében.
"A király? A király jelenleg nagyon elfoglalt. Azonban nyugalom. El fogom intézni." - Eulisess Scarletwound

Avatar
Kay
Hozzászólások: 76

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#7 » 2019.07.05. 12:36

Megbízható segédeket keresek!

Az edzett test vagy a pallérozott elme feltétel, de az se árt, ha mindkettővel rendelkeznek az illetők. Megtalálható vagyok a következő 1 hétben minden hajnalban napkeltekor a Kastély kertjében.

Dr. Veras Kay S.K.

Avatar
Delilah
Hozzászólások: 93

Re: Felhívások és megbízások

Hozzászólás#8 » 2021.01.15. 19:28

Egyes zsoldoscéhek a vérfenyvesi gróf felhívását mutatják meg megbízható és tehetséges kalandoroknak. A gróf szeretné, ha rablólovagokká vált egykori familiárisai megbűnhődnének árulásukért és gaztetteikért. A feladatot a legnagyobb diszkréció övezi, lévén a latrokra a meglepetés előnyével lehet a legkönnyebben lecsapni. Aki érdeklődését fejezi ki a feladat iránt, Vérfenyvesbe küldtetik.


[A MEGBÍZÁST TELJESÍTETTÉK]

Kép

Vissza: “Kalandok és hirdetések”

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég