Csevegő

Hozzászólás küldése

Megerősítő kód
Gépeld be a képen látható kódot. A kis- vagy nagybetűk nem számítanak.
Emotikonok
[axechase.gif] [ballandchain.gif] [banghead.gif] [banplz.gif] [birdies.gif] [bow.gif] [bowandarrow.gif] [buttshake.gif] whip.gif] [caress.gif] [censored.gif] [cheers.gif] [clap.gif] [devil.gif] [dogrun.gif] [duel.gif] [fart.gif] [front.gif] [gayflag.gif] [givemebeer.gif] [google.gif] [grouphug.gif] [hammer.gif] [hanged.gif] [imnewhere.gif] [imsorry.gif] [imwithstupid.gif] jumpeveryone kisscheek littleangel lol.gif] [neener.gif] [nutkick.gif] rolling.gif] [roulette.gif] [seeingstars.gif] [sexualdoggy.gif] shrug.gif] slap.gif] sleeping.gif] steamingears stickwhack swords.gif] thankyouyellow threesome.gif] oiletclaw.gif] wavingyellow.gif] welcomewave.gif] yellowcry.gif] :D :) ;) :( :o 8-) :oops: :roll: :|

BBCode bekapcsolva
[img] bekapcsolva
[flash] kikapcsolva
[url] bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva

Téma áttekintése
   

Kinyitás Téma áttekintése: Csevegő

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Vendégvagyok » Tegnap, 13:09

Ha ellopta hát ellopta

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Mord » 2019.03.31. 12:30

A képi világot hamar le tudjuk cserélni, HA szükséges. Az avatarok ezen belül már más kérdés.
A törvény viszont csak olyan tartalomra élhet, amit hivatalosan bejelentve levédtek, annak minden hercehurcájával. A legtöbb fantasy art nem ilyen. Egy Royo kép? Igen... vagy ki kell kerüljön, vagy fel kell tüntetni, hogy azt ki készítette. A dolog pikantériája mindig az, hogy egy kép kb ezer helyen van fent, gyűjteményekben, gyűjtőoldalakon, és lehetetlen megállapítani, melyik volt az első. Az LESZ az első, aki elsőnek védeti.
Szerintem ezek a torrentekre, a komolyabb értékkel bíró művészeti alkotásokra, filmekre, zenékre, szoftverekre vonatkozik majd, azoknak is az olyan jellegű felhasználására, ami üzletszerű, vagy értéket romboló.

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Szürkefarkas » 2019.03.28. 22:55

Artikel 13?
Sajnálatomra nem az én területem, de sok-sok EU állampolgár nem ismeri még. Remélem, ti nem tőlem tudtátok meg a rossz hírt. Amennyire én tudom, két éven belül minden tagállam bevezeti, így kishazánk is. A kérdés: ennek tükrében mi vár az oldalra? Hiszen a képi világon óriási hangsúly van - és sajnos "az oldal képi anyagait a tulajdonosok több, az interneten szabadon elérhető alkotásból válogatták össze, azok nem az oldal tulajdonosainak saját munkái", ami egyet jelent az algoritmus működésébe hozásával...

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Taki » 2019.01.12. 13:18

Köszönöm a lehetőséget. [grouphug.gif]

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Mord » 2019.01.12. 09:18

Möeh... jóreggelt. [censored.gif] Kép az egyéb szekcióba fel van töltve. threesome.gif]

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Lassarina » 2019.01.11. 21:52

Hja de most látom már kaptál választ. :) Le vagyok maradva [ballandchain.gif]

Sajna én nem tudok képet berakni de majd holnap fölkerül, ma már szerintem szuszókál vagy minimum ágyban van mindenki aki erre alkalmas volna.

Na jó inkább én is lelövöm magamat mára, mert asszem mindenféleképpen kezdek vállalhatatlan lenni. [imsorry.gif]

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Lassarina » 2019.01.11. 21:45

Hát én ma 8kor indultam haza az irodából.. [ballandchain.gif] [hanged.gif] oiletclaw.gif]

És minekután egész nap nem ettem semmit egy gyönge levesen kívül, most végre befejezem a zabálást is, mert hiába hogy még mindig éhes vagyok, szerintem lassan fizikai képtelenségnek számítana többmindent elnyelni...

Tehát ennek fényében nem ígérek ma estére már túl velős választ, elolvasni elolvasom tüzetesen, és ha mást nem, majd holnap délelőtt válaszolok/unk, ha bírod még egy kis türelemmel.

De csak amennyit így a fórumban olvastam most, az alapján szerintem sem fog nagyon eltérni az álláspont attól, amit Mord ismertetett neked, szóval szerintem elkezdheted összerakni a karit egész nyugodtan. :)

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Taki » 2019.01.11. 20:58

Pontosan ilyesmire gondoltam, némi herbalizmus keverve egyszerű korai orvosi ellátással. Mágia nuku, a potionokhoz a legközelebbi dolog amit ő csinál az valahol a forró húsleves és az erős alkohol között mozog.

Mailt is küldtem erről közben. S köszönöm a válaszokat.

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Mord » 2019.01.11. 20:19

Dehogyis! Csak nekem nincs hozzáférésem a mailekhez, és akinek van, az még nem írta meg a választ, mert dolgozik/tanul.

Az utsó általam ismert egyeztetés szerint:

Teljesen ok az alkimista. Gyakorlatilag az a klasszikus középkori tudós, aki mindenféle vegyületekkel, elemekkel, porokkal és folyadékokkal szórakozik (kémikus), keresi a bölcsek kövét, az örök élet titkát... Alapesetben nem varázshasználó, de a kisebb robbanó ketyerék, petárdák, mechanikus szerkezetek, savas kotyvalékok, fény és hangtechnikák simán beleférnek autentikus formában. :)
Amennyiben pedig klasszikus potiont akar főzni, na ahhoz kell a mágia. a felhajtod és kapsz +4d10 erőt, vagy felhajtod, és visszatölt EP-t vagy Mana-t azonnal, vagy egy-két körön belül, az már varázscucc, varázshasználók csinálják. :) Persze miért ne lehetne egy alkimista varázsló is?
A gyógyító megint más "kaszt", de mivel itt nem igazán van ilyen kasztozós dolog... és főleg a tudományoknak él a karid, akkor teljesen jól össze lehet hozni az alkimista-gyógyító kombinációt. Medzsikkel együtt vagy nélkül, ahogy tetszik.

Persze, azért várd meg a mailt, de kb ez lesz szerintem benne.

Re: Csevegő

Hozzászólás Szerző: Taki » 2019.01.11. 20:03

Nem azért kérdeztem, csak azért hogy tudjam minek nevezzem a világot. Az hogy "a kastélyaködben világa" kicsit hosszú.

Amúgy tekintve, hogy a karival kapcsolatban nem jött válasz a mailre, de itt közben beszélgetünk. Jól sejtem hogy az alkimista kariötlet nem volt mégsem a rendszerbe egyeztethető? Kezdjek gondolkodni másik karakteren?

Vissza a tetejére